Gradovi

SNSD, Demos i SP potpisali koalicioni sporazum u Milićima

SNSD, Demos i SP potpisali koalicioni sporazum u Milićima
Foto: Srna | SNSD, Demos i SP potpisali koalicioni sporazum u Milićima

MILIĆI - SNSD, Demos i SP u Milićima potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Milići Marku Saviću.

Savić je rekao da ovaj koalicioni sporazum treba shvatiti kao "dobar kostur za koalicioni odnos nakon lokalnih izbora i definisanja izbornih rezultata".

"Mi ostavljamo mogućnost i proširenja ove koalicije, ali uz dogovor svih partnera koji su potpisali koalicioni sporazum. Oni su odlučili da daju podršku meni kao kandidatu i u svrhu zajedničkog djelovanja i u svrhu sveobuhvatnog razvoja Milića", naveo je Savić.

On je napomenuo da je ovo prirodna koalicija, koalicija koja je i na nivou Republike Srpske.

"Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama doći do pobjede, jer nijedan ozbiljan posao niko ne može da uradi sam", istakao je Savić.

On je rekao da predstoji izuzetno težak period nakon izbora "zbog opšte situacije".

"Trebaju nam ozbiljni i zdravi partneri sa kojima možemo kreirati lokalni razvoj, graditi partnerstvo i zajednički djelovati kroz skupštinu, radi poboljšanja standarda građana i vraćanja poljuljane nade da je budućnost svih nas i naše djece u Milićima. Naš fokus je na lokalnim ljudima i na tom tragu ćemo ostati i u budućnosti", dodao je Savić.

Predsjednik Opštinsog odbora SP Kruno Vlačić rekao je da ta partija daje podršku Saviću, izražavajući nadu da će poslije 15. Novembra biti pobjednici "i što se tiče načelnika i skupštinske većine".

On je dodao da je cilj SP da se u budućem periodu posvete građanima Milića i da pokušaju da poprave standard i nadanje građana Milića u ostanak u ovom mjestu.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa Bojan Crnogorac rekao je da ta stranka daje podršku Saviću jer želi "da se ostvari nešto bolje i nešto svjetlije u Milićima".

"Tri stranke koje su potpisnice ovog sporazuma imaju približno iste ciljeve. To su sve privrednici koji su okupljeni oko Milića i za Miliće. Zbog toga dajemo podršku Saviću, a građanima Milića ćemo pokazati da ih nećemo iznevjeriti", poručio je Crnogorac. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije