Gradovi

SNSD do daljeg neće organizovati predizborne skupove u Gradišci

SNSD do daljeg neće organizovati predizborne skupove u Gradišci
Foto: Srna | SNSD do daljeg neće organizovati predizborne skupove u Gradišci

GRADIŠKA - Gradski izborni štab SNSD-a Gradiška donio je odluku da zbog pogoršanja epidemiološke situacije obustavi održavanje predizbiornih skupova do ponedjeljka, 26. oktobra, kada će ponovo odlučivati o daljim aktivnostima u predizbornoj kampanji, rekao je danas predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i kandidat ove pratije za gradonačelnika Zoran Adžić.

On je na konferenciji za novinare istakao da je najvažnije da se sačuvaju zdravlje i životi građana i privredna aktivnost na području Gradiške.

Adžić je naveo da će SNSD o svemu što je radio u proteklom periodu i planovima za naredni manadat građane obavještavati putem društvenih mreža i medija, a da će mjesni izborni štabovi kamapnju voditi uz pojedinačne razgovore sa građanima.

"Želimo da izbjegnemo okupljanja i do 50 građana, što je bilo dozvoljeno, jer smatramo da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima dovoljno uradio u prethodne četiri godine i da možemo čistog obraza da izađemo pred građane i tražimo podršku da i u naredne četiri godine kreiramo, radimo i gradimo našu Gradišku", zaključio je Adžić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije