Gradovi

SNSD započeo kampanju u Mrkonjić Gradu, zalijepljeni plakati

SNSD započeo kampanju u Mrkonjić Gradu, zalijepljeni plakati
Foto: Srna | SNSD započeo kampanju u Mrkonjić Gradu, zalijepljeni plakati

MRKONJIĆ GRAD - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, nosilac liste za odbornika Divna Aničić, te najmlađi i najstariji kandidat za odbornika Đorđe Aleksić i Mira Stojičić večeras su simbolično zalijepili predizborne plakate i tako ozvaničili početak predizborne kampanje.

Vođević je rekao okupljenima na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića Mrkonjića da će se potruditi da radi što odgovornije i bolje u interesu svih građana.

On je naglasio da je Aničićeva, sadašnji načelnik, na toj funkciji postavila visoke standarde i dovela ovu opštinu u red razvijenih u Republici Srpskoj.

"Slijediće nastavak projekata koji će donijeti dobro, potrebno je da i dalje stimulišemo privredu, da ulažemo u poljoprivredu i brojne druge sektore", kazao je Vođević.

Aničićeva je podsjetila da SNSD 16 godina upravlja ovim gradom i da su mnogo ostavili iza sebe, kao što su putevi, vodovodi, uređene škole, dječija igrališta i najveći broj zaposlenih u poslijeratnom periodu.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija ističe da se ova stranka bori samo za podršku građana.

"Mi to želimo i mi to tražimo, moramo biti okupljeni oko svakog projekta. Na ovim izborima dajemo šansu mladima da rade, da upravljaju i vode ovaj grad", kaže Tegeltija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije