Gradovi

SP: Podrška Grujičiću i Rankiću

SP: Podrška Grujičiću i Rankiću
Foto: Srna | SP: Podrška Grujičiću i Rankiću

BRATUNAC - Član Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić izjavio je da ova stranka podržava zajedničkog kandidata srpskih partija za načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića, kao i nezavisnog kandidata za načelnika Bratunca Srđana Rankića.

Protić, koji je i šef Izbornog štaba Socijalističke partije, rekao je da ova stranka ima kvalitetne odborničke kandidate u obje ove opštine.

On je istakao da u Srebrenici i Bratuncu ima dosta mladih i da treba intenzivirati zajednički rad na stvaranju boljih uslova za život i perspektive za mlade.

"Nosilac odborničke liste u Srebrenici je Dragan Jovanović, a podržavamo zajedničkog kandidata srpskih partija u toj opštini Mladena Grujičića za načelnika", naveo je Protić.

On je dodao da je nosilac odborničke liste ove partije u Bratuncu Milan Radović, a da za načelnika podržavaju nezavisnog kandidata Srđana Rankića.

Radović je rekao da Bratunac napokon mora da doživi promjene jer je, kako je ocijenio, situacija u ovom mjestu teška.

"U Bratuncu ima veliki broj mladih bez posla i treba im obezbijediti radna mjesta i perspektivu da ostaju u svom mjestu. Potrebno je više pažnje posvetiti urbanističkim pitanjima i čistoći Bratunca jer se neplanski gradi i loše je održavanje javnih površina i parkova. Takođe, više brige se mora posvetiti infrastrukturnim objektima i stvaranju boljih uslova za život na selu, što će biti naši prioriteti u radu u odborničkim klupama", poručio je Radović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije