Gradovi

Zoran Sofrenić: Upoznati mlade sa zdravim načinom života

Zoran Sofrenić: Upoznati mlade sa zdravim načinom života
Foto: N.N. | Zoran Sofrenić: Upoznati mlade sa zdravim načinom života

Predsjednik SDS Semberija MićoMićić i kandidat ove stranke za odbornika u gradskom parlamentu u Bijeljini Zoran Sofrenić obišli su gradilište u okviru gradskog stadiona, gdje je u toku izgradnja terena sa vještačkom travom.

Mićić je ovom prilikom istakao da Gradska uprava, nakon postavljanja reflektora i investicije vrijedne više od 900.000 konvertibilnih maraka, nastavlja da ulaže u sport, zdrav način života i zdrave buduće generacije.

"Trenutno se radi na drenaži i odvodnim kanalima novog pomoćnog terena, a u budućnosti je planiran još jedan takav teren u ovom kompleksu. Izgradićemo i sjevernu tribinu i savremene svlačionice, kako bismo mogli da održavamo i utakmice evropskog ranga. Ulažemo u sport jer želimo da iz našeg grada ponovo poteku imena poput Jovića, Joveljića, Miloševića, Musemića i drugih poznatih fudbalera", poručio je Mićić.

Sofrenić je podsjetio da je u prethodnom periodu, zalaganjem FК Radnik i Gradske uprave, promijenjena kompletna podloga na glavnom terenu, da su natkrivene tribine, osposobljene svlačionice za mlađe selekcije i rekonstruisan jedan od pomoćnih terena.

"Radovi kojima danas prisustvujemo, doprinijeće da sačuvamo glavni teren što duže. Sve aktivnosti koje sprovodi FК Radnik, u saradnji sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima, kao krajnji cilj imaju sklanjanje mladih od ulice, od poroka, i upoznavanje sa zdravim načinom života", dodao je Sofrenić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije