Intervju

Sonja Stančić u podcastu "Pogledi": Naša nacija je neprestano izložena krizama

Sonja Stančić u podcastu "Pogledi": Naša nacija je neprestano izložena krizama
Foto: N.N. | Sonja Stančić u podcastu „Pogledi“: Naša nacija je neprestano izložena krizama

U prvom podcastu "Nezavisnih novina", koji možete pratiti na portalu www.nezavisne.com i na Nes radiju, ugostili smo docent doktora Sonju Stančić, psihologa i vlasnicu Agencije "Sigma solutions".

S profesoricom Stančić smo razgovarali o mentalnom stanju nacije, koje je, kako je istakla, u stanju potrebe još od rata, neprestano izložena krizama i agresivnoj retorici.

Imaćete priliku da čujete kako prepoznati problem, potražiti neophodnu stručnu pomoć i izboriti se s njim, jer to više nije tabu tema. I ne smije da bude.

Stančićeva je govorila i o društvenim mrežama, posebno o sajber nasilju kojem je izložena svaka osoba koja ih koristi.

Kroz "Poglede" Stančićeva je sa voditeljom Draganom Malićem secirala i izbornu kampanju u BiH i prepoznala kako se generalno odustalo od davanja rješenja te su kampanje postale suviše lične.

Od profesorice Stančić, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s mladima, saznaćete i da li su im partije posvetile minut svoje kampanje.

Portal "Nezavisnih novina" i Nes radio emitovaće podcaste "Pogledi" svakog ponedjeljka i petka, a u njima ćete moći da čujete stavove obrazovanih, elokventnih i uspješnih ljudi iz svih sfera javnog života.

O brojnim bitnim i aktuelnim temama, budućnosti, suživotu, izgradnji i očuvanju mira razgovaraćemo s našim sagovornicima iz oblasti kulture, sporta, politike, ekonomije, te psihologije, a predmet našeg interesovanja biće i pitanja mladih i marginalizovanih grupa.

Pratite "Poglede" ponedjeljkom i petkom na portalu www.nezavisne.com i na Nes radiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije