Svijet

Pratite nas na Google news

U Vijetnamu još 40 zaraženih

U Vijetnamu još 40 zaraženih
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | U Vijetnamu još 40 zaraženih
Srna

HANOJ - Ministarstvo zdravlja Vijetnama saopštilo je danas da je potvrđena infekcija kod 40 ljudi, čime je ukupan broj zaraženih povećan na 586, dok su tri osobe umrle.

Većina novozaraženih povezana je sa bolnicama u mjestu Danang gdje su prošle sedmice detektovani prvi slučajevi lokalne transmisije za posljednja tri mjeseca.

Ministarstvo je navelo da je oko 800.000 ljudi napustilo Danang i od 1. jula je prešlo u druge dijelove zemlje.

Vijetnam je detektovao nove slučajeve zaraženih i u drugim gradovima, uključujući Hanoj i Ho Ši Min.

Kidong Park, predstavnik Svjetske zdravstvene organizacije u Vijetnamu, rekao je Rojtersu da se Vijetnam priprema za širu lokalnu transmisiju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije