Fudbal

Draksler prekinuo desetogodišnju vezu pa otišao u izolaciju s "bombom"

Draksler prekinuo desetogodišnju vezu pa otišao u izolaciju s "bombom"
Foto: Wikipedia | Julijan Draksler prekinuo desetogodišnju vezu pa otišao u izolaciju s "bombom"

PSG-ov majstor, fudbaler Julian Draksler (26) rođen je u njemačkom gradiću Gladbecku. Tamo je odrastao i završio srednju školu, a u toj srednjoj školi upoznao svoju ljubav, Lenu Stifel.

 

Deset godina bili su zajedno, ali 2019. stvar je pukla. Pa je došla 2020. i pandemija, a Julian, na svu sreću, ne mora duge dane izolacije provoditi čameći u samoći.

Taman negdje krajem prošle godine Drakslerov bivši saigrač Blez Matuidi (32) organizovao je jednu gala-večeru svoje fondacije. Došli su PSG-ovi igrači, između ostalih i Italijan Marko Verati (27), sa njim njegova ljubljena Džesika Aidi, a sa njom njena najbolja prijateljica - Sitan Taing.

Sitan je plesačica i koreografkinja, poslije večere se plesalo, Draksler izgleda isto voli ples pa mu se Lena po putu nekako pogubila, a Sitan se "pronašla".

U čvrstu vezu ušli su taman koji mjesec prije pandemije virusa korona zbog koje i njih dvoje moraju biti u karantinu pa je jedno drugome olakšavaju i pružaju podršku.

I dobro je da paze jedno na drugo jer Francuska je jedna od zemalja najpogođenijih korona virusom. Broj zaraženih prešao je 100.000, situacija je teška, a budućnost neizvjesna, ali uvijek nekako lakša u zagrljaju voljene osobe.

Draksler je jedan od najboljih njemačkih fudbalera, ali zbog strahovite konkurencije (Mbape, Nejmar, Kavani, Ikardi, Di Marija...) nema baš puno prostora za dokazivanje pa je tako u ovoj ludoj i krnjoj sezoni odigrao samo 19 utakmica, asistirao za sedam golova, ali sam nije stigao ama baš nijednom da zatrese protivničku mrežu.

(24sata.hr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home workout done

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije