Fudbal

Fudbaler bivšoj ženi: Šta imaš u glavi kad sa djecom putuješ u Italiju

Fudbaler bivšoj ženi: Šta imaš u glavi kad sa djecom putuješ u Italiju
Foto: Tanjug/AP | Fudbaler bivšoj ženi: Šta imaš u glavi kad sa djecom putuješ u Italiju

Vanda i Mauro Ikardi odlučili su se na selidbu tokom pandemije i prekršili pravilo karantina kada su sa djecom otputovala iz Pariza u Italiju, u najveće žarište virusa korona.

Vandin bivši suprug Maksi Lopez, uprkos lošim odnosima koje imaju, obratio joj se javno jer mu je zdravlje troje djece koje ima s njom na prvom mjestu.

"Želio bih da znam po kojim kriterijumima ste prekršili karantin tokom globalne pandemije", pitao je Lopez bivšu suprugu preko Instagrama.

"Cijeli svijet vas je zamolio da ne odlazite iz Pariza, a vi ste izložili moju djecu putovanjem u drugu zemlju. Preselili ste se u epicentar zaraze u Italiju, ne razmišljajući o posljedicama. Šta nije u redu sa tvojom glavom? Trenutno je najsvetija stvar na svijetu zdravlje naše djece. Iznerviran sam zbog ovakvog stanja svijesti. Danas si majka petoro djece, ali izgleda da toga nisi svjesna."

Maksi Lopez i Vanda Nara rastali su se 2013. godine jer je ona otišla s njegovim mlađim saigračem i zemljakom Maurom Ikardijem. Kada je prebrodio krizu i samoću bez troje djece koje je Vanda povela sa sobom, Lopez se zahvalio Ikardiju što ga je oslobodio takve žene.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije