Fudbal

Fudbaleri Premijer lige formirali fond za pomoć zdravstvu

Fudbaleri Premijer lige formirali fond za pomoć zdravstvu
Foto: Pixabay | Fudbaleri Premijer lige formirali fond za pomoć zdravstvu

Fudbaleri Premijer lige pokrenuli su dobrotvornu akciju kako bi prikupili novčana sredstva za pomoć britanskom Nacionalnom zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije korona virusa.

Kako se navodi u saopštenju grupe igrača, tokom posljednje sedmice održali su nekoliko razgovora, koji su za cilj imali stvaranje fonda koji bi mogao da pomogne svima kojima je to potrebno tokom krize sa virusom Covidom 19.

"Ovo je teško vrijeme za naš zdravstveni sistem i naša grupa je spremna da pomogne koliko može. Igrači iz svih timova Premijer lige su radili na ovoj incijativi koju smo nazvali 'IgračiZajedno' (#PlayersTogether), a cilj nam je da novac doniramo brzo i onima kojima najviše treba. Dobrovoljno pomažemo i ovdje su svi igrači zajedno i ne postoje nikakve razlike u klubovima. Nadamo se da ćemo, kao i mnogi drugi u našoj zemlji, uspijeti da napravimo razliku“, stoji u saopštenju.

Među fudbalerima koji su podijelili ovo saopštenje putem Twittera su kapiteni Liverpula, Totenhema i Mančester Junajteda Džordan Henderson, Hari Kejn i Hari Megvajer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije