Fudbal

Inter potvrdio da su svi igrači negativni na virus korona

Inter potvrdio da su svi igrači negativni na virus korona
Foto: Twitter | Inter potvrdio da su svi igrači negativni na virus korona

Inter je u petak službeno objavio da su svi njegovi fudbaleri negativni na testiranju na novi virus korona i da će nastaviti s treninzima.

Ranije je objavljeno da su "nerazuri" zakazali početak individualnih treninga u grupama od šest do osam igrača u Sportskom centru “Angelo Moratti“ u Appiano Gentileu, a sada su iz kluba objavili da su rezultati testova svih igrača negativni.

"FC Internazionale Milano objavljuje da su svi medicinski testovi kojima je podvrgnut prvi tim bili negativni. Neobavezan individualni trening održaće se danas. Klub pridaje najveću pažnju na protokol za zaštitu zdravlja igrača i svih članova kluba, u skladu s Vladinim smjernicama i zaštitom javnog zdravlja", saopšteno je iz milanskog kluba.

Serija A je prekinuta 9. marta zbog globalne pandemije virusa korona. Nakon 26 odigranih kola, u vodstvu na tabeli je Juventus sa 63 boda.

Italija je jedna od najpogođenijih zemalja svijeta pandemijom virusa korona. Do sada je u toj zemlji potvrđeno 29.958 smrtnih slučajeva od COVID-19, dok je više od 215.000 ljudi bilo pozitivno na koronavirus. Uz to, epicentar italijanske epidemije je regija Lombardija, čiji je glavni grad upravo Milano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije