Fudbal

Real Madrid počeo s treninzima

Real Madrid počeo s treninzima
Foto: Twitter/Real Madrid C.F. | Real Madrid počeo s treninzima

Fudbaleri Real Madrida danas su se, nakon dva mjeseca, vratili treninzima, istina pod strogim zdravstvenim pravilima u cilju sprečavanja širenja novog virusa korona.

"Ekipa se vratila na trening terene u Real Madrid Sitiju. Igrači su radili od deset sati pod vodstvom Zinedina Zidana i prema strogim zdravstvenim pravilima protokola Profesionalne fudbalske lige za pandemiju COVID-19. Podijeljeni u dvije smjene i na više terena, igrači Real Madrida obavili su prve individualne vježbe s loptom i bez nje", saopšteno je iz "kraljevskog kluba".

Tokom dana su iz Profesionalne fudbalske lige (LFP), pod čijom ingerencijom su prva i druga španska liga, objavili kako planiraju da se sezona nastavi 12. juna. Nešto ranije, objavljeno je da je tokom testiranja u klubovima prve i druge lige bilo pet pozitivnih na COVID-19.

Prošle sedmice s treninzima, nakon prekida zbog pandemije virusa korona, nastavili su mnogi španski klubovi, među kojima Barcelona i Atletico Madrid.

Španska La Liga prekinuta je 12. marta zbog globalne pandemije novog virusa korona, a očekuje se da bi se mogla nastaviti početkom juna. U trenutku prekida sezone, nakon 27 odigranih kola, lidera na tabeli bila je Barselona sa 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije