Ostali sportovi

O'Saliven neće na turnir ako ne može da donese svoj ručak

O'Saliven neće na turnir ako ne može da donese svoj ručak
Foto: Wikipedia | O'Saliven neće na turnir ako ne može da donese svoj ručak

Legenda svjetskog sunkera Roni O'Saliven je još jednom poručio organizatorima Čempionšip lige da neće doći na turnir ukoliko se ne riješi problem obroka, odnosno ako ne bude mogao da donese ručak od kuće.

Događaj u Milton Kejnsu je počeo 1. juna i trenutno se mečevi igraju uz najveće moguće bezbjednosne mjere zbog pandemije korona virusa. Igrači su testirani na koronu i mogu da uđu na događaj samo uz negativan rezultat i uz izolaciju jedno veće pre nego što dođu rezultati. O'Saliven nema problem ni sa jednim pravilom ovog medicinskog protokola osim ishrane.

Roni "Raketa" želi da donese svoj obrok od kuće jer ne vjeruje ljudima koji spremaju hranu tokom pandemije.

"Biću veoma srećan i radovaću se turniru ako budem čuo da se uvedu druge mjere. Imam želju da ostanem zdrav i da donesem svoju hranu. Ne vjerujem ljudima koji spremaju hranu u hotelima u ovim vremenima. Rekli su mi da će sve biti u redu ali nikad ne znaš dok ne dođeš tamo. Ako mi se učini da situacija sa hranom nije u redu, a nije mi dozvoljeno da donesem moju hranu koju sam ranije spremio, osjetiću da mi je zdravlje najvažnije. Kada dođem tamo, nadam se da ću se osjećati bezbjedno. Ako ne onda neću biti srećan, zdravlje će mi biti preče i otići ću", rekao je Roni O'Saliven.

On inače treba nastupi u grupi 10 sa Krisom Vokelinom, Majklom Georgiuom i Kišanom Hiranijem. Mečevi ove grupe se igraju 5. juna i samo prvoplasirani ide dalje.

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije