Ljepota

Pratite nas na Google news

Ralf Loren poklanja 1,5 miliona proizvoda herojima korone

Ralf Loren poklanja 1,5 miliona proizvoda herojima korone
Foto: N.N. | Ralf Loren poklanja 1,5 miliona proizvoda herojima korone
N.N.

NJUJORK - Jedan od najčuvenijih svjetskih dizajnera Ralf Loren, nakon što je donirao 10 miliona dolara za borbu protiv pandemije virusa korona, odlučio je da herojima sa prve linije, koji su se svakodnevno borili da sačuvaju ljudske živote, pokloni 1,5 miliona svojih odjevnih artikala.

Među poklonima će biti svečane haljine, odjela, duksevi, trenerke, majice, džemperi, farmerke...

Oni će biti donirani kroz dobrotvorne mreže i preko partnera kompanije Ralf Loren, koja je između ostalog usmjerena i na podršku onkološkim odjeljenjima nakon što je slavnom dizajneru izliječen tumor na mozgu.

Kompanija ima i svoje kamiončiće za kafu Ralph Lauren, Ralph''s Coffee, odakle zaposleni na onkologiji mogu besplatno da uzimaju i kafu i peciva, prenosi ABC njuz.

"Njujork je moj rodni grad i grad u kome je iznikla kompanija to je naš grad koji je snažno pogođen pandemijom", napisao je RLL na instagramu.

Ralf Loren, je tokom pandemije donirala i 250.000 maski i 25.000 zaštitnih odjela.

Ralf Loren (81), rođen kao Ralf Lifšic, bez ikakvog školovanja za modni dizajn, od 1967. godine stvorio je 11 modnih brendova, otvorio više od 1.000 prodajnih salona, četiri restorana i osnovao filantropsko udruženje.

Njegovim imenom potpisani su dresovi šest olimpijskih timova, a uz sve to još stvara kravate od kojih je sve počelo. Bogatstvo RLL je procenjeno na 6.9 milijardi dolara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije