BiH

Bogdanić: Spremni za pobjedu

Bogdanić: Spremni za pobjedu
Foto: Srna | Bogdanić: Dovoljno spremni da pobijedimo na svim nivoima

TESLIĆ - Opštinski odbor SNSD-a Teslić danas je ozvaničio početak predizborne kampanje simboličnim lijepljenjem prvog plakata i predstavljanjem kandidata za opšte izbore u oktobru.

Prve plakate zalijepio je kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Dragan Bogdanić, koji je poručio da je ova stranka dovoljno spremna za veličanstvenu pobjedu na svim institucionalnim nivoima u Republici Srpskoj i BiH.

"Očekujemo veliku pobjedu kandidata za predsjednika Srpske Željke Cvijanović, koja je ovdje rođena, i da u naredne četiri godine štiti interese i razvija Republiku Srpsku, a suvišno je govoriti o nespornoj pobjedi kadidata za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika", izjavio je Bogdanić.

On je poručio da je iza ove stranke 12 godina truda i gradnje i da to treba jačati.

"Vrlo je važno da svi zajedno stanemo pod zastavu Republike Srpske i da je krupnim koracima unapređujemo, kao i njen privredni prostor, a za dobrobit svih naroda koji u Srpskoj žive", istakao je Bogdanić.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Mišo Stojanović kaže da je Srpska u posljednjih 12 godina pokazala zavidan napredak i najavio da će se taj trend nastaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije