BiH

Borenović: Niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane

Borenović: Niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane
Foto: Facebook | Borenović: Niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a mora da shvati da je Draško Stanivuković realnost Banjaluke, novoizabrani gradonačelnik kojeg je svojom voljom izabrao narod i da svoje frustracije zbog tog poraza ne smije da bahato obrušava na Banjalučane, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

"Kao što je i sam rekao – ko gubi ima pravo da se ljuti, ali niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane zbog svog političkog poraza. Osim što protivzakonito miješa republičke, lokalne i nadležnosti koje on ima na nivou BiH, Dodik je u svojim iracionalnim istupima i osvetničkim porukama koje od sinoć upućuje građanima Banjaluke prevazišao i sam sebe i nivo bahatosti koji inače ispoljava. Poručujem mu da konačno shvati da Banjaluka nije njegova, niti bilo koje stranke nego građana Banjaluke i tako ćemo se prema našem gradu i odnositi", ističe Borenović.

Borenović se zahvalio svim građanima u Republici Srpskoj koji su izašli na izbore, iskazali svoju izbornu volju i pokazali demokratski kapacitet Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije