BiH

Čavić: Potrebna reforma obrazovanja

Čavić: Potrebna reforma obrazovanja
Foto: N.N. | Čavić: Potrebna reforma obrazovanja

BROD - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić rekao je večeras u Brodu da je u Republici Srpskoj hitno potrebna reforma obrazovanja i stvaranje informatičkog društva.

"Namjera je da u reformi obrazovanja od prvog razreda uvedemo informatičko obrazovanje", naveo je Čavić.

Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica, koji je večeras prisustvovao centralnoj tribini ovog saveza u Brodu, rekao je da će učiniti sve da budu stvoreni uslovi da Rafinerija u Brodu radi punim kapacitetom.

On tvrdi da ljudi koji su na čelu sadašnje vlasti u Republici Srpskoj "žive u strahu i plaše narod" i obećava da će nakon izbora nova vlast raditi suprotno od toga.

Nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Milenko Ristić rekao je da je nedopustivo da javna preduzeća budu najveći gubitaši i teret budžetu, zbog čega ih, kako je naveo, moraju voditi sposobni ljudi.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Zoran Vidić rekao je da će nakon pobjede na izborima SzP ujediniti srpski narod, jer se, kako je istakao, jedino tako može pokrenuti ekonomski točak i krenuti u bolju budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije