BiH

Članovi SNSD-a revijalnom utakmicom otvorili novo igralište u Doboju

Članovi SNSD-a revijalnom utakmicom otvorili novo igralište u Doboju
Foto: Srna | Članovi SNSD-a revijalnom utakmicom otvorili novo igralište u Doboju

DOBOJ - Revijalnom utakmicom starijih i mladih članova dobojskog SNSD-a danas je u ovom gradu svečano otvoreno sportsko igralište koje se nalazi neposredno uz objekat dobojskog Srednjoškolskog centra, a čiju izgradnju je inicirao Aktiv Mladih socijaldemokrata (MSD) iz Doboja.

Potpredsjednik Republičkog MSD-a Vedran Skokić rekao je da je izgradnjom poligona za oko 1.700 učenika četiri srednje škole, koji dijele samo jednu fiskulturnu salu, omogućeno nesmetano odvijanje nastave fizičkog vaspitanja, kao i rekreacija omladine sa ovog područja. 

"Inicijativu za izgradnju poligona pokrenuli smo u maju. Okvirni iznos troškova je oko 50.000 KM, a sredstva je obezbijedio dobojski Gradski odbor SNSD-a uz podršku njegovog predsjednika Uroša Gostića", rekao je Skokić. 

On je naglasio da od 2002. godine nije izgrađen sličan objekat u ovom gradu. 

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Jasna Lukić rekla je da su realizacijom ovog projekta mladi pokazali svoju kreativnost i pozvala predstavnike drugih političkih subjekata da slijede njihov primjer, a sve za dobrobit građana ove lokalne zajednice. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije