BiH

Ćorić: SNSD vjeruje građanima

Ćorić: SNSD vjeruje građanima
Foto: Srna | Ćorić: SNSD vjeruje građanima

BIJELJINA - Poslanički kandidati SNSD-a sigurni su u ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima na svim nivoima, a naročito Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, poručeno je sa predizborne tribine u Donjoj Bukovici kod Bijeljine.

"Nismo oni koji potpisuju ugovore sa narodom, već smo došli u Donju Bukovicu da razgovaramo sa građanima, upoznamo se o njihovim problemima, te da vidimo šta im možemo pomoći", rekao je sinoć nosilac poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić. 

On je poručio da SNSD vjeruje građanima, a da su oni u ovoj stranci prepoznali iskrenu snagu, tako da je izgrađeno međusobno povjerenje i trasiran put u nove pobjede. 

"Nakon izbora ćemo pomoći mještanima Donje Bukovice i svima u Semberiji da bismo unaprijedili život u našoj žitnici. Time ćemo ojačati i Republiku Srpsku koju će poslije izbora predvoditi predsjednik Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik", naglasio je Ćorić. 

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz ove izborne jedinice Danijela Đukin ubijeđena je u ubjedljivu pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima. 

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević rekao je da je prezadovoljan odzivom mještana Donje Bukovice, što mu daje optimizam, kao i ostalim kandidatima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije