BiH

Čubrilović: Čuvati resurse i pažnju posvetiti privredi

Čubrilović: Čuvati resurse i pažnju posvetiti privredi
Foto: Srna | Čubrilović: Čuvati resurse i pažnju posvetiti privredi

ŠIPOVO - Nosilac liste Demokratskog narodnog savez (DNS) za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nedeljko Čubrilović rekao je da DNS ima podršku naroda od Trebinja do Novog Grada, te da se nada da će i u Šipovu imati dobar izborni rezultat.

Čubrilović je na predizbornoj tribini ove partije u Šipovu rekao da DNS gaji politiku kompromisa i sporazumijevanja. 

"Samo na takav način treba rješavati neslaganja i samo tako Republika Srpska i BiH mogu naprijed. DNS će i dalje principjelno zastupati politiku neprenošenja nadležnosti Srpske na nivo BiH, zalagaće se za čuvanje resursa, a posebnu pažnju će posvetiti privredi", istakao je Čubrilović. 

Nosilac liste DNS-a za predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Dragutin Rodić kaže da je svjestan da ih u parlamentu BiH očekuju teška pitanja i teme koje nisu završene u prethodnom periodu. 

"One zahtijevaju odgovoran pristip i neophodno je jedinstvo srpskih predstavnika u zajedničkim organima. Borićemo se za politiku mira, demokratijom, političkim sredstvima i ja sam ubijeđen da će DNS dati veliki doprinos, jer je naš plan da imamo dva predstavnika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH", rekao je Rodić. 

Kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu Srpsku iz Šipova Dragoljub Vujković vjeruje da će građani Šipova dati veliku podršku DNS-u. 

"Građani Šipova očekuju da radim u njihovom interesu i u interesu svih građana Republike Srpske. Očekujem njihovu podršku i dobar rezultat", naglasio je Vujković. 

Na tribini u Šipovu predstavljeni su kandidati DNS-a za sve nivoe vlasti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije