BiH

Čubrilović: Naši kandidati nisu opredijeljeni da žive od politike

Čubrilović: Naši kandidati nisu opredijeljeni da žive od politike
Foto: Srna | Čubrilović: Naši kandidati nisu opredijeljeni da žive od politike

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović pozvao je danas građane Republike Srpske da izađu na izbore i glasaju po svojoj savjesti.

"Očekujemo veliku podršku građana jer je kvalitet naših kandidata u tome što nisu opredijeljeni da žive od politike, nego su ušli u politiku da doprinesu razvoju svoje sredine, lokalne zajednice i Republike Srpske", rekao je Čubrilović novinarima u Banjaluci.

Čubrilović je ocijenio da je ova stranka odradila izbornu kampanju kakva priliči samo organizovanim strankama, ljudima koji znaju šta hoće i samo onima koji imaju jasne ciljeve.

On smatra da je odluka Centalne izborne komisije (CIK) BiH da pomjeri izbore izvan zakonskog okvira dodatno otežala sprovođenje izborne kampanje, ali i same uslove održavanja izbora.

"Da smo izbore održali kada je bilo predviđeno danas bi čekali rezultate i lokalne zajednice bi imale vremena da pripreme ekonomsku politiku i ekonomske budžete", naglasio je Čubrilović.

Šef Glavnog izbornog štaba Boran Bosančić izrazio je očekivanje da nakon lokalnih izbora Demos u Banjaluci bude ozbiljna politička stranka koja će biti okosnica skupštinske vlasti.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Banjaluci Slobodan Stanaravić ocijenio je da ne bi trebalo da izostane pozitivan izborni rezultat, s obzirom na zalaganje članova i kandidata stranke, kao i na uspješno sproveden rad na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije