BiH

DNS: Želimo biti nezaobilazni fakor nakon izbora

DNS: Želimo biti nezaobilazni fakor nakon izbora
Foto: Velibor Tripić | DNS: Želimo biti nezaobilazni fakor nakon izbora

BANJALUKA – DNS želi da nakon izbora bude nezaobilazni faktor za formiranje vlasti na nivou RS i BiH, rekli su Marko Pavić, predsjednik DNS-a i Nedeljko Čubrilović, zamjenik predsjednika stranke, na pres konferenciji povodom početka kampanje.

Oni su prezentovali i slogan kampanje, koji će, uz već postojeći "Riječ je riječ" biti dopunjen i sloganom "Odgovorno" sa nekoliko dodataka, odgovorno prema mladima, penzionerima, prirodnim resursima i Republici Srpskoj.

Pavić je rekao da će kampanja biti okrenuta ka budućnosti, dostojanstvena, te da će retorika biti primjerena svim demokratskim načelima.

Rekao je da će program biti predstavljen građanima tokom kampanje i da će biti usmjeren na ekonomiju, zapošljavanje, očuvanju RS, i brizi o marginaliziranim kategorijama stanovništva.

Čubrilović je rekao da DNS s velikom dozom optimizma ulazi u kampanju, da je vidljiva energija naroda koja je naklonjena DNS-u, te da istraživanja koja su i drugi radili govore o dobrom rezultatu te stranke.

"Želim da ova kampanja bude festival demoratije, da unesemo što više optimizma i među građane RS i među narode u BiH. DNS će se tako ponašati. Uostalom to je naša politika svih ovih godina, politka kompromisa, razumijevanja, pronalaženja rješenja", rekao je Čubrilović i zamolio medije da prate stranku kroz kampanju.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije