BiH

Đokić: Imamo program koji daje odgovore na sva važna pitanja

Đokić: Imamo program koji daje odgovore na sva važna pitanja
Foto: Srna | Đokić: Imamo program koji daje odgovore na sva važna pitanja

OŠTRA LUKA - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je u Oštroj Luci da socijalisti imaju jasan politički program koji u narednih osam godina definiše život Republike Srpske i daje odgovore na sva važna pitanja.

Đokić je rekao da ovaj program uključuje reforme koje je potrebno provoditi da bi Republika Srpska u narednom periodu mogla da se razvija i napreduje.

"Socijalisti u ovoj opštini iz godine u godinu imaju sve veću podršku i u budućnosti žele da budu posvećeni razvoju ove opštine i ovog dijela Republike Srpske", rekao je Đokić na predizbornoj tribini u Oštroj Luci.

On smatra da je ekonomski razvoj preduslov svakog drugog razvoja i napretka i da je zato na izborima potrebno izabrati ljude koji će biti maksimalno posvećeni svojim dužnostima.

Đokić je dodao da socijalisti želi da Srpska jača u ekonomskom smislu, da jačaju i razvijaju socijalnu politiku, kao i da razviju osjećaj sigurnosti kod građana.

Nosilac liste SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Duško Milunović rekao je da se mora posvetiti pažnja rubnim opštinama kako bi se zadržalo stanovništvo.

"Odbor SP u Oštroj Luci postigao je značajne rezultate i u Izbornoj jedinici jedan je osjetan rast socijalista, kojima prilazi sve više novih članova i simpatizera", rekao je Milunović.

On kaže da socijalisti na ovom području očekuju da osvoje jedan poslanički mandat.

Kandidat SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Marija Crnomarković smatra da se puno toga može napraviti uz SP.

U Oštroj Luci predstavljeni su kandidati SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije