BiH

Đokić: Nastavićemo da ekonomski osnažujemo Kneževo

Đokić: Nastavićemo da ekonomski osnažujemo Kneževo
Foto: Srna | Đokić: Nastavićemo da ekonomski osnažujemo Kneževo

KNEŽEVO - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić poručio je danas da će socijalisti nastaviti da se bore za ekonomsko osnaživanje Kneževa.

"Na prethodnim izborma u Kneževu smo pokazali da će naš osnovni prioritet biti podrška i borba za ekonomski razvoj ove lokalne zajednice, a napredak je vidljiv", rekao Đokić na predizbornom skupu SP u Kneževu.

On je naglasio da su u Kneževu već instalirane neke nove fabrike i da se razvija nova proizvodnja ili obnavlja ona koja je ranije postojala.

"To nam je naravno bio važan cilj, koji smo postigli uz snažnu podršku svih investitora koji su su došli u Kneževo", istakao je lider SP.

Đokić je poručio da se Republika mora uključiti kako bi se u Kneževu razvila industrija, kao i da je neophodno podsticati razvoj poljoprivrede, prije svega stočarske proizvodnje.

"Moramo sredstva Vlade Srpske ulagati u razvoj ovog kraja na taj način". istakao je Đokić.

Kandidat SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Aleksandar Plazinić rekao je da je SP partija svih građana Republike Srpske.

"Na tome gradimo povjerenje i nadu da će SP ostvariti najbolji rezultat u svojoj istoriji", rekao je Plazinić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SP Kneževo.

On je naveo da Izborna jedinica broj tri može faktički garantovati dva mandata za Narodnu skupštini Republike, a SP će se zalagati i za treći.

"Zalažem se, kao i svaki socijalista, za slobodu, sigurnost, pravdu, jednakost, solidarnost i sva ona temeljna načela na kojima SP gradi svoje ideje", rekao je Plazinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije