BiH

Đokić: Srpska da odlučuje o svom putu u budućnosti

Đokić: Srpska da odlučuje o svom putu u budućnosti
Foto: Facebook | Đokić: Sprska da odlučuje o svom putu u budućnosti

RIBNIK - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas da socijalisti žele da Republika Srpska odlučuje o sebi i svom putu u budućnosti.

Đokić je na centralnom predizbornom skupu SP-a u Ribniku rekao da socijalisti žele da svojom politikom u narednim godinama daju još veći doprinos da se Republika Srpska ekonomski razvija.

"Hoćemo da imamo ekonomsku, političku, bezbjednosnu i ličnu sigurnost", rekao je Đokić.

On je istakao da socijalisti ostaju dosljedni u borbi za razvoj Ribnika i da žele da kandidati koalicije SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović za predsjednika Republike i Milorad Dodik za člana Predsjedništva BiH pobijede na izborima.

Kandidat SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske Miro Jurišić iz Ribnika kaže da će se zalagati za to da majke sa četvoro i više djece dobiju nacionalnu penziju.

"To će biti prvo i najjače oružje socijalista iz Ribnika, a SP treba ostati jedinstvena, jaka i mislim da će biti pobjednik ovih izbora, bez obzira na rezultat", kazao je Jurišić.

Na izbornoj tribini SP u Ribniku predstavljeni su kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri i za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije