BiH

Dodik: Zadatak SNSD-a odbrana i stabilnost Srpske

Dodik: Zadatak SNSD-a odbrana i stabilnost Srpske
Foto: Srna | Dodik: Zadatak SNSD-a odbrana i stabilnost Srpske

KOTOR VAROŠ - Predsjedik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Kotor Varošu da je zadatak kandidata SNSD-a odbrana Srpske i njena stabilnost.

Dodik je rekao da je "pobjednički tim SNSD-a odraz snage naroda Republike Srpske".

"Zajedno sa Kotorvarošanima i svim građanima Srpske krećemo u novu pobjedu, jer sinergija i jedinstvo naroda i institucija Republike Srpske mogu dati dodatni podsticaj za stabilnu i jaku Srpsku", poručio je Dodik na tribini SNSD-a u Kotor Varošu.

Dodik je poručio da će u Sarajevu raditi u interesu naroda Republike Srpske i da "neće prespavati četiri godine u Predsjedništvu BiH kao sadašnji član iz reda srpskog naroda".

"Tamo ću braniti Republiku Srpsku, a budući predsjednik Srpske Željka Cvijanović će nastaviti politiku odbrane i jačanja svih institucija Srpske", istakao je Dodik i dodao da su građani Srpske njegova odgovornost.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je da se SNSD okuplja oko Republike Srpske i da će poslije 7. oktobra zajedno sa predsjednikom Dodikom nastaviti da gradi i jača Republiku Srpsku.

"Ostvarićemo brutalnu pobjedu u Srpskoj, ali i pobjedu u `gostima` /Sarajevu/", rekla je Cvijanovićeva, koja je kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Ona je rekla da narod Srpske ne podnosi izdajnike i spekulante, a pogotovo ne one koji su zagledani u Bakira Izetbegovića.

"Ulagali smo u Kotor Varoš i u sve druge gradove i opštine Srpske. Nastavićemo tim tempom i poslije izbora. Ponosni smo na ostvarene rezultate, želimo stabilnu Vladu i stabilnu većinu na nivou BiH sa predsjednikom Dodikom", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da su u prethodnih šest godina urađeni mnogi infrastrukturni projekti, penzije su bile redovne i povećane, kao i plate i izdvajanja za poljoprivredu, a uvedena su i nova socijalna davanja.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nikola Špirić rekao je da je ubijeđen u veliku izbornu pobjedu kandidata SNSD-a na svim nivoima.

"Trebamo odgovorne i časne ljude koji će raditi na jačanju i razvoju Srpske, a ne na njenom spoticanju i destabilizaciji, kao što su to radili ovi iz Saveza koji stalno mijenja ime", istakao je Špirić.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Nebojša Radmanović poručio je da je potrebno da se svi kandidati SNSD-a u Sarajevu bore za poziciju Republike Srpske i vraćanje nadležnosti koje su joj oduzete u protekle četiri godine.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenko Bubić rekao je da je kao Kotorvarošanin ponosan što je dio pobjedničkog tima SNSD-a, kao i na činjenicu da je u protekle četiri godine zaposlio novih 500 radnika i što je izgradio dva nova proizvodna pogona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije