BiH

Govedarica: Boriću se za svakog građanina Srpske

Govedarica: Boriću se za svakog građanina Srpske
Foto: N.N. | Govedarica: Boriću se za svakog građanina Srpske

MODRIČA - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Modriči da će se nakon izbora boriti za Srpsku pravednu za svakog njenog građanina.

"Ispoštovaću ugovor sa narodom koji je trenutno potpisalo više od 100.000 građana, te ću objaviti imovinu, ličnu i svoje porodice", rekao je Govedarica na konvenciji partija Saveza za pobjedu na gradskom trgu u Modriči.

On je istakao da će se kandidati SzP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom parlamenta BiH, prije svega, boriti za ravnopravnost svih građana pred zakonima i dostojanstvo svakog pojedinca, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštnu iz Izborne jedinice četiri Stevo Joksimović rekao je da je Modriča odlučna da dokaže da se na izborima može pobijediti bez halabuke.

Kandidat PDP-a za Predstavnički dom BiH u Izbornoj jedinici dva Jovana Vidović navela je da će se zalagati za to da svi svi građani imaju iste mogućnosti i da zakoni vrijede za sve jednako.

Na konvenciji su govorili i nosioci lista SDS-a i PDP-a za Predstavnički dom BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović i Milenko Ristić, kao i predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić.

Konvenciji, iako je bilo najavljeno, nije prisustvovao kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije