BiH

Govedarica: Izbori šansa koja se ne smije propustiti

Govedarica: Izbori šansa koja se ne smije propustiti
Foto: N.N. | Govedarica: Izbori šansa koja se ne smije propustiti

ČELINAC - Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da su predstojeći opšti izbori u BiH šansa koja se ne smije propustiti.

"Mi moramo da budemo odgovorni prema Republici Srpskoj i da zajedno sa narodom otvorimo nove šanse i prilike. Izbori su šansa koju ne smijemo propustiti", rekao je Govedarica na predizbornom skupu SzP-a u Čelincu.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je neophodno zaustaviti odlazak mladog stanovništva iz Republike Srpske.

"U ovom mandatu sam uspješno radio na zaštiti interesa Republike Srpske i srpskog naroda zbog čega imam šansu da i na narednim izborima dobijem najviše glasova u izboru srpskog člana Predsjedništva BiH", rekao je Ivanić.

Predsjednik NDP–a Dragan Čavić rekao je da su Republici Srpskoj neophodne promjene za bolju budućnost i rješavanje ekonomskih i socijalnih problema.

"Za nas je izborni proces praznik demokratije i nakon izbora želimo da dođe do promjene situacije u Republici Srpskoj, za šta je neophodna promjena sadašnje vlasti", rekao je Čavić na mitingu SzP-a u Čelincu.

Na predizbornom skupu SzP-a predstavljeni su zajednički kandidati ove koalicije iz Čelinca za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije