BiH

Govedarica: Potrebna zakonska rješenja za zapošljavanje u drvopreradi

Govedarica: Potrebna zakonska rješenja za zapošljavanje u drvopreradi
Foto: Srna | Govedarica: Potrebna zakonska rješenja za zapošljavanje u drvopreradi

SOKOLAC - Kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica izjavio je večeras na Sokocu da su u ovom dijelu Srpske potrebna zakonska rješenja koja će doprinijeti tome da drvoprerađivači zaposle ljude da bi ovdje ostali i živjeli.

On je uoči tribine ovog saveza novinarima rekao da je potreban zakon za preradu drveta koji će omogućiti zapošljavanje 10.000 ljudi na potezu od Milića do Trebinja.

Kandidat SzP-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić istakao je da on narodu Srpske garantuje da će Republika biti stabilna i sigurna.

On je potpuno uvjeren da će 7. oktobra dobiti veliku podršku naroda i pobijediti.

Nosilac liste PDP-a za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Miroslav Brčkalo rekao je da je demografska obnova Republike Srpske jedan od ključnih prioriteta PDP-a.

Na predizbornoj tribini na Sokocu predstavljeni su i kandidat SDS-a za parlament BiH Izborna jedinica tri Aleksandra Pandurević i Ana Malović, kandidati SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Izborna jedinica osam Sonja Karadžić Jovičević i Milovan Bjelica, te kandidat PDP-a Ognjen Vuković.

Tribini na Sokocu prisustvovao je i nosilac liste SDS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije