BiH

Govedarica: Vratiti borcima oduzeta prava

Govedarica: Vratiti borcima oduzeta prava
Foto: Facebook | Govedarica: Vratiti borcima oduzeta prava

​STANARI - Kandidat Saveza za pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Stanarima da će, ako pobijedi na izborima, boračkoj populaciji vratiti zagarantovana prava.

"Kao budući predsjednik želim Vladu Srpske koja će u tom segmentu da ispravi svu nepravdu prema boračkoj populaciji, a to znači da zagarantovana prava koja su bila data svojevremeno boračkoj populaciji moramo da vratimo", izjavio je novinarima Govedarica prije početka predizborne tribine SzP-a.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je da će znati da odgovori ako neko bude ugrožavao poziciju Republike Srpske i da je sačuva, kao što je radio u protekle četiri godine, a nastaviće i ubuduće.

"Vidim Republiku Srpsku koja je dio savremenog svijeta, kao stabilnu i sigurnu, vidim Srpsku u koju će investitori, kada promijenimo sliku o njoj, polako ali sigurno dolaziti. Vidim Republiku Srpsku koja ne ide u neizvjesnost, nego u stabilnost", rekao je Ivanić.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Nebojša Marić poručio je da će ova izborna jedinica obezbijediti dva sigurna mjesta u parlamentu Srpske, te da je siguran i u uspjeh nosioca liste SDS-a iz Izborne jedinice dva u Parlamentarnoj skupštini BiH Obrena Petrovića.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Danijel Jošić poručio je da je SDS spreman za izbore i izbornu pobjedu kandidata SzP-a za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH Vukote Govedarice i Mladena Ivanića.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slobodan Vasiljević smatra da je neophodno smijeniti aktuelnu vlast koja u posljednjih 12 godina "radi na urušavanju Srpske".

On je poručio da građani, između ostalog, treba da se odluče "između kupovine helikoptera od 10 miliona KM i zapošljavanja 10.000 bivših boraca, između iseljavanja stanovništva i pronatalitetne politike".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije