BiH

Ivanić: Glavni zadatak snažna ekonomija

Ivanić: Glavni zadatak snažna ekonomija
Foto: Srna | Ivanić: Glavni zadatak snažna ekonomija

LOPARE - Kandidat Saveza za pobjede /Szp/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je danas na predizbornom skupu u Loparama da se Republika Srpska brani ekonomijom i demografskim rastom.

"Glavni zadaci treba da nam budu snažna i odgovorna ekonomija", rekao je Ivanić.

On je naveo da su statusna pitanja Republike Srpske riješena Dejtonskim sporazumom, te kritikovao suprotni politički blok za "uvođenje Srpske u neizvjesnost".

Kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da je građanima Srpske potrebna stabilnost, spokoj i bezbjednost.

Govedarica je poručio da će, ukoliko pobijedi na izborima, "vratiti Srpsku i njene institucije narodu", te dodao da narodu treba posao, da radi, živi i vidi perspektivu u Srpskoj.

On je kritikovao stanje bezbjednosti u Banjaluci i ocijenio da građani nemaju povjerenja u institucije.

"Vratićemo povjerenje kada građani shvate i vide da smo isti pred zakonom, a to je ono što je potrebno i to je ono što nudimo građanima", rekao je Govedarica.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Lopara u Izbornoj jedinici šest Želimir Nešković rekao je da očekuje izbornu pobjedu.

"U našoj lokalnoj zajednici smo pokazali da možemo zadržati mlade jer smo u protekloj godini zaposlili u realni sektor više od 400 građana", naveo je Nešković.

Predsjednik SDS-a Lopare Rado Savić rekao je novinarima da su građani velikim prisustvom na ovoj tribini pokazali da će Ivanić i Govedarica biti pobjednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije