BiH

Ivanić: Za stabilnu i sigurnu Srpsku

Ivanić: Za stabilnu i sigurnu Srpsku
Foto: Arhivska fotografija | Ivanić: Za stabilnu i sigurnu Srpsku

BIJELJINA - Kandidat SzP za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da se zalaže za stabilnu i sigurnu Srpsku i da je uvjeren u ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima.

"Prije četiri godine sam ubjedljivo pobijedio u Bijeljini i uvjeren sam da ću i ove godine dobiti ogromnu podršku i pobijediti protivkandidata SNSD-a Milorada Dodika", rekao je Ivanić na predizbornom skupu PDP-a u Centru za kulturu u Bijeljini.

Šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Slaviša Marković rekao je da u Izbornoj jedinici šest očekuje ubjedljivu pobjedu, pogotovo u Bijeljini, te da je prisustvo velikog broja ljudi na večerašnjoj tribini dokaz da PDP ima veliko povjerenje naroda.

Nosilac liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Milenko Ristić rekao je da će, ukoliko bude izabran za poslanika, raditi u interesu Republike Srpske.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milenko Vićanović poručio je da će, ukolio ova partija pobijedi na izborima, svi direktori javnih preduzeća koji budu poslovali sa gubitkom biti smijenjeni.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vesna Stevanović uvjerena je da će poslije 7. oktobra ova partija biti dio vlasti u Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije