BiH

Ivanić: Zalažem se za saradnju i dobre odnose sa svima

Ivanić: Zalažem se za saradnju i dobre odnose sa svima
Foto: N.N. | Ivanić: Zalažem se za saradnju i dobre odnose sa svima
Srna

KOTOR VAROŠ - Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je siguran u pobjedu na oktobarskim izborima, jer se, kako kaže, zalaže za saradnju i dobre odnose sa svima, a ne za sukobe i konflikte.

"Ne želim da nam svi budu neprijatelji, već je moja zamisao da budemo dio modernog svijeta. Zalagaću se i dalje za pozitivnu i bolju Republiku Srpsku, u kojoj će ljudi biti srećni, a ne nezadovoljni i željni odlaska", poručio je Ivanić na tribini SzP-a u Kotor Varošu.

Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da će, ukoliko 7. oktobra pobijedi na izborima, preduzeti pet predsjedničkih koraka.

"Prvo ću prepoloviti budžet predsjednika Republike Srpske, zatim smanjiti broj savjetnika i sa najodgovornijim ljudima krenuti da radim posao koji će građani Srpske prepoznati", rekao je Govedarica.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je da je Kotor Varoš jedna od rijetkih lokalnih zajednica koja nema problema sa razvojem i zaposlenošću, što je pokazatelj da se u postojećem političkom sistemu može napraviti dobar ambijent.

"Moramo stvarati uslove u cijeloj Srpskoj da bude ovakav privredni ambijent, a ja ću insistirati da se u vrlo kratkom roku potpuno restruktuira politika direktnih poreza, što otvara mogućnost za veću proitabilnost preduzeća", naglasio je Čavić.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Glamočak rekao je da očekuje promjene poslije izbora, povećanje plata penzionerima i uvođenje mjesečnog dodatka za borce, uz povećanje najniže cijene rada.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 4

sldk

zora sviće poješćemo sve určiće

Ilija

i Tito je bio ,bravar ali i veliki državnik e zato sad dajmo glas za narodnog guslara Vukotu Govedaricu i da konačno progledamo da nam mrak više spadne sa očiju

Ivanići-SZP

NAKON IZBORA NUDIMO VAM SVE ŠTO JE IMAO CAR U NOVOM ODIJELU

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije