BiH

Ko je koga napao u Čelincu?

Ko je koga napao u Čelincu?
Foto: Ilustracija | Ko je koga napao u Čelincu?
N.N.

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke. Stanivuković je držeći u ruci kamen, za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu, rekao da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

S druge strane, RTRS je objavio da je u Čelincu pokušan napad na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović.

Kako se navodi na RTRS-u u Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje.

 

Predsjednik Srpske Milorad Dodik i predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović održaće danas vanrednu konferenciju za novinare u Čelincu. Vanredna konferencija za novinare zakazana je za 16.45 u zgradi opštine Čelinac, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 16

goran .bl

kad pamet izlapi ništa pomoći ne može

goran .bl

draškovi roditelji su odavno u inostranstvu imaju velike firme tamo puni su novca pa maloga muzu njegovi iz partije

BojanBL.

drži se draško moj još malo pa preko Vrbasa

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije