BiH

Ko je koga napao u Čelincu?

Ko je koga napao u Čelincu?
Foto: Ilustracija | Ko je koga napao u Čelincu?

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke. Stanivuković je držeći u ruci kamen, za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu, rekao da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

S druge strane, RTRS je objavio da je u Čelincu pokušan napad na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović.

Kako se navodi na RTRS-u u Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje.

 

Predsjednik Srpske Milorad Dodik i predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović održaće danas vanrednu konferenciju za novinare u Čelincu. Vanredna konferencija za novinare zakazana je za 16.45 u zgradi opštine Čelinac, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije