BiH

Pavić: Podržavamo Dodika i Cvijanovićevu

Pavić: Podržavamo Dodika i Cvijanovićevu
Foto: Srna | Pavić: Podržavamo Dodika i Cvijanovićevu

ŠAMAC - Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je večeras da ta stranka na izborima podržava Željku Cvijanović za predsjednika Republike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Pavić je na predizbornoj tribini u Šamcu rekao da DNS u kampanji i u životu ne želi da se bavi prošlošću, nego budućnošću, te istakao da je DNS na prvo mjesto stavila ekonomiju i zapošljavanje jer "bez ekonomije nema napretka, zapošljavanja, niti ostanka mladih na ovim prostorima".

"Mi nemamo potrebe da se stidimo prošlosti jer smo učestovali u rađanju Republike Srpske, učestovali u njenoj izgradnji, ali danas gledamo kako Srpsku napraviti boljom i zato smo napravili program koji je prihvatljiv svim građanima Republike Srpske", naglasio je Pavić.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Đorđe Popović rekao je da DNS "odgovorno kao i u svakoj prilici i na ovim izborima građanima nudi svoj politički program koji je do sada dao mnoge rezultate, a koji će tek u perspektivi u značajnoj mjeri poboljšati uslove za život na ovim prostorima".

Nosilac liste DNS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Boban Jovičević rekao je da su u ovoj stranci u izbore ušli odgovorno i sa velikim ambacijama.

"Mi smo odgovorni i umjereni u politici, očekujemo dobar rezultat nakon 7. oktobra. DNS će sigurno biti politička partija koja će biti pobjednik ovih izbora", rekao je Jovičević.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Šamca Krsta Bajkanović rekao je da će, ukoliko bude izabran, naći rješenje da se ljudi koji su otišli sa ovih prostora vrate svojim kućama "i ovde grade svoj život".

"Zalagaću se za otvaranje malih i srednjih preduzeća, a posebna stavka će biti poljoprivreda koja je osnovni potencijal razvoja Srpske, pogotovo ovdje u Posavini i Semberiji. Brinućemo se o boljem položaju boraca, porodica poginulih, penzionera, zdravstva, kulture", istakao je Bajkanović na tribini koja je održana u šamačkoj kino dvorani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije