BiH

Pavić: Prioritet - ekonomija i očuvanje Srpske

Pavić: Prioritet - ekonomija i očuvanje Srpske
Foto: Srna | Pavić: Prioritet - ekonomija i očuvanje Srpske

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras u Prijedoru da su prioriteti ove stranke ekonomija i zapošljavanje, te očuvanje i jačanje Republike Srpske.

On je naveo da su ljudi već prepoznali da DNS kampanju vodi argumentima i da ne želi, ni Republiku Srpsku, ni bilo koga da vraća unazad, već da se svi zajedno posvete budućnosti.

"Već sada se može vidjeti da naši kandidati uživaju veliko povjerenje i da će DNS na izborima osvojiti veliki broj glasova", rekao je Pavić na predizbornoj tribini u gradskom naselju Čirkin Polje.

On je dodao da je u programu DNS-a posebno interesantan dio koji se odnosi na marginalizovane grupe stanovništva, kojima je poklonjena velika pažnja.

"Pokazalo se odmah da je program dobar i da imamo kadar koji može nositi taj program", rekao je Pavić.

Nosilac kandidatske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Dragutin Rodić izjavio je da DNS nema dilemu kada je riječ o evropskom putu Republike Srpske i BiH.

"Mi smo potpuno orijentisani ka tome, ali želimo da na tom putu Republika Srpska bude potpuno vidljiva", istakao je Rodić.

Nosilac kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Duško Ivić izjavio je da DNS u ovoj izbornoj jedinici traži podršku za tri poslanika u parlamentu Srpske i jedan direktni mandat u parlamentu BiH.

Na večerašnjoj tribini građanima su se obratili i kandidati sa liste za Narodnu skupštinu Slavica Popović, Slađana Radaković i Mirko Sovilj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije