BiH

Prva SDS: Srpsku činiti sve boljom

Prva SDS: Srpsku činiti sve boljom
Foto: Srna | Prva SDS: Srpsku činiti sve boljom
Srna

GRADIŠKA - Kandidat Prve SDS za predsjednika Republike Srpske Radomir Lukić rekao je da će, ukoliko mu birači daju povjerenje, raditi na očuvanju Srpske, bez koje nema opstanka srpskog naroda na ovim prostorima.

"Republika Srpska nema čega da se stidi, može samo da bude ponosna što je stvorena, mogu da budu ponosni oni koji su je stvorili, a srpski narod da joj zahvali za svoj opstanak na ovim prostorima. Treba je činiti sve boljom", naglasio je Lukić na predizbornom skupu u Gradišci. 

Kandidat Prve SDS za srpskog člana Predsjedništva BiH Gojko Kličković rekao je da je prvo potrebno riješiti konstitutivnost srpskog naroda u Federaciji BiH, zatim pitanje Suda i Tužilaštva BiH, kao i mnoga druga pitanja u vezi sa Dejtonskim mirovnim sporazumom i bonskim ovlašćenjima. 

Nosilac liste Prve SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan Slobodan Bjelić istakao je da će se zalagati za prihvatanje Republike Srpske u skladu sa izvornim Dejtonskim sporazumom, kao i za povratak oduzetih nadležnosti i unutrašnju samostalnost Srpske u okviru BiH. 

Nosilac liste Prve SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Nebojša Ivaštanin naglasio je da je prvi zadatak zaustaviti podjele koje ozbiljno prijete Srpskoj i daju šansu onima koji žele da je destabilizuju.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 2

Vule

Bojan Moler BL..drzi se ti druze moleraja. Ne umijes ni da citas. Prava recenica je "ocuvati RS jer je ona garant opstanka srpskog naroda". Uzmi taj valjak i rmbaj, ispadas magarac ovako.

BojanBL moler

ma narod još nije skontao da li ste vi SDS prava ili goved ahaha ne znaju pa glasaju evo večeras rekoše da im nije bitna RS i da će se poturčiti ovaj SDS koji je od 2014

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije