BiH

SDS: Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i vodimo Srpsku

SDS: Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i vodimo Srpsku
Foto: Srna | SDS: Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i vodimo Srpsku

BIJELJINA - Srpska demokratska stranka /SDS/ je državotvorna stranka i vrijeme je da ponovo preuzme odgovornost da vodi Republiku Srpsku, poručeno je u Srednjem Dragaljevcu kod Bijeljine gdje su se predstavili kandidati SDS-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić rekao je da je neophodno poboljšati standard građana, jednako ulagati u razvoj svih regija u Srpskoj, što će konkretno u Semberiji značiti završetak kapitalnih projekata u kojima je, kako je naveo, izostala podrška Vlade.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Tomica Stojanović rekao je sinoć da Srpsku treba da vode oni koji su je i stvarali, odnosno ljudi koji su sinonimi poštenja i rodoljublja.

"SDS je, zajedno sa svojim narodom, stvorio Republiku Srpsku. Veliki broj članova SDS-a dao je svoju slobodu za stvaranje Srpske", naglasio je Stojanović.

U Srednjem Dragaljevcu predstavili su se i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Mitrić, Slađana Jovanović, Branka Savčić i Dragan Đurđević, kao i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Ivana Petričević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije