BiH

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke
Foto: Nezavisne - Anja Matarugić | Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke
Anja Matarugić

BANJALUKA- Socijalistička partija održala je predizbornu tribinu u Dječijem pozorištu RS. Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Pred nekoliko stotina građana, predstavljeni su kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i za Parlament Bosne i Hercegovine, koji su govorili o programskim rješenjima partije.

Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Goran Selak je rekao da socijalistička partija, koja postoji već 25 godina, svakim danom postaje sve brojnija, te da će se boriti za bolji standard svih građana RS.

"Zajedno sa vama moramo da uzmemo stvar u svoje ruke, da razmjenjujući iskustva sa svojim građanima i slušajući svoje građane mijenjamo stvari na bolje ne samo u Banjaluci i RS već i u cijeloj BiH", rekao je Selak.

Selak rekao je da su prepuna sala i odlična atmosfera još jedan od pokazatelja da Socijalisti rastu, da dobro rade i da imaju osnov da očekuju istorijski rezultat u Izbornoj jedinici 3.

"Socijalisti rade punim kapacitetom. Prvi dan kampanje smo obilježili u prepunoj dvorani u Doboju, a ovdje smo takođe pokazali da imamo tim za pobjedu i da imamo podršku građana Banjaluke. Ovo nam je prva reonska tribina od deset tribina koje ćemo organizovati u Banjaluci i poslije ovakvog skupa mogu samo da kažem da ćemo definitivno ispuniti naš cilj i osvojiti dva direktna mandata za Narodnu Skupštinu i jedan mandat za Parlament BiH. Vrijeme je, kao što vidite, da Socijalisti imaju veći uticaj, ne samo u Banjaluci, gdje već odlično radimo, nego i u Sarajevu, gdje ćemo poslije 7. oktobra imati svog predstavnika", istakao je Selak.

Dodaje da Socijalistička partija ima sjajnu listu kandidata i da poziva sve dobronamjerne građane da ih podrže.

"Imamo sjajnu listu kandidata. Imamo spoj velikog iskustva i mladosti", naglasio je Selak.

Sljedeća reonska tribina Socijalističke partije zakazana je za utorak, 11. Septembra u Sali mjesne zajednice Kočićev Vijenac sa početkom u 18. časova.
 

 

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije