BiH

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke
Foto: Nezavisne - Anja Matarugić | Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke

BANJALUKA- Socijalistička partija održala je predizbornu tribinu u Dječijem pozorištu RS. Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Pred nekoliko stotina građana, predstavljeni su kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i za Parlament Bosne i Hercegovine, koji su govorili o programskim rješenjima partije.

Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Goran Selak je rekao da socijalistička partija, koja postoji već 25 godina, svakim danom postaje sve brojnija, te da će se boriti za bolji standard svih građana RS.

"Zajedno sa vama moramo da uzmemo stvar u svoje ruke, da razmjenjujući iskustva sa svojim građanima i slušajući svoje građane mijenjamo stvari na bolje ne samo u Banjaluci i RS već i u cijeloj BiH", rekao je Selak.

Selak rekao je da su prepuna sala i odlična atmosfera još jedan od pokazatelja da Socijalisti rastu, da dobro rade i da imaju osnov da očekuju istorijski rezultat u Izbornoj jedinici 3.

"Socijalisti rade punim kapacitetom. Prvi dan kampanje smo obilježili u prepunoj dvorani u Doboju, a ovdje smo takođe pokazali da imamo tim za pobjedu i da imamo podršku građana Banjaluke. Ovo nam je prva reonska tribina od deset tribina koje ćemo organizovati u Banjaluci i poslije ovakvog skupa mogu samo da kažem da ćemo definitivno ispuniti naš cilj i osvojiti dva direktna mandata za Narodnu Skupštinu i jedan mandat za Parlament BiH. Vrijeme je, kao što vidite, da Socijalisti imaju veći uticaj, ne samo u Banjaluci, gdje već odlično radimo, nego i u Sarajevu, gdje ćemo poslije 7. oktobra imati svog predstavnika", istakao je Selak.

Dodaje da Socijalistička partija ima sjajnu listu kandidata i da poziva sve dobronamjerne građane da ih podrže.

"Imamo sjajnu listu kandidata. Imamo spoj velikog iskustva i mladosti", naglasio je Selak.

Sljedeća reonska tribina Socijalističke partije zakazana je za utorak, 11. Septembra u Sali mjesne zajednice Kočićev Vijenac sa početkom u 18. časova.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije