BiH

Stevandić: Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku

Stevandić: Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku
Foto: Srna | Stevandić: Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku

SOKOLAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić istakao je danas da je Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku, iako nema preveliki broj stanovnika, ali ima strateški važnu teritoriju i povezane gradove.

On je danas na Sokocu, gdje je prisustvovao radnom sastanku opštinskog odbora Ujedinjene Srpske, istakao da je razvoj ove regije bitan, da treba da bude utvrđen stepen prioriteta, ekonomskog razvoja i nacionalne politike.

Stevandić je ocijenio da ova regija u ekonomskom smislu može mnogo bolje da napreduje, te da joj je potrebna nova energija.

Govoreći o problemu odlaska mladih iz Srpske, Stevandić je rekao da se moraju otvoriti vrata mlađim ljudima koji imaju iskustvo u modernim tehnologijama i znanjima koja su neophodna za razvoj ekonomije 21. vijeka.

Nosilac liste kandidata Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske u Izbornoj jedinici osam Žarko Kovačević naglasio je da mu je cilj, kao čovjeku koji je čitav radni vijek proveo sa mladima, da se posveti njima i da se napravi društvo jednakih šansi i prilika za mlade ljude.

"U porodici su davno roditelji izgubili autoritet i problem sa djecom je evidentan, zato treba da se okrenemo njima i da im pružimo sve ono što im pripada, ukazujemo na njihove propuste i podržavamo ono što je dobro u njihovom radu", rekao je Kovačević.

Na radnom sastanku opštnskog odbora Ujedinjene Srpske na Sokocu bilo je riječi o predizbornim aktivnostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije