BiH

Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku

Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku
Foto: Ujedinjena Srpska | Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku
Srna

FOČA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić poručio je sa predizbornog skupa u Foči da postoje uslovi za bolji ekonomski razvoj Srpske i da ta stranka ima konkretan program kako to ostvariti.

On je istakao da su kandidati te stranke kvalitetan kadar koji svojim znanjem zaslužuju šansu da bude izabran i da učine dobre stvari za Republiku Srpsku.

"Potrebna je bolja i nacionalna i ekonomska politika. Kada te dvije noge budu išle zajedno i uporedo jedna sa drugom, kada bude saradnja, a ne svađa kao danas između predsjednika Republike i člana Predsjedništva BiH, saradnja između predsjedavajućeg Savjeta ministara i budućeg premijera Srpske, možemo da se nadamo miru i razvoju", rekao je Stevandić.

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Miroslav Matović kaže da je cilj te stranke da se u naredne četiri godine otvori 20.000 novih radnih mjesta, svake godine po 5.000.

"Naš ekonomski program su radili ljudi koji su studirali na prestižnim ekonomskim fakultetima, a kada je u pitanju naš patriotski program, cilj je očuvanje vitalnih nacionalnih interesa, nikada na uštrb ostala dva konsitutivna naroda", rekao je Matović.

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Momčilo Stanušić rekao je da je program ove stranke obuhvata sve segmente života, privrede, ekonomije, kulture, zdravstvene i socijalne zaštite.

"Naš program sigurno daje nadu za nova zapošljavanja ljudi, za bolji i kvalitetniji žibvot, za novu svjetlost u Republici Srpskoj", naveo je Stanušić.

Na tribini su predstavljeni svi kandidati ove stranke od Višegrada do Trebinja za poslanike u parlamentu Srpske, a biračima je upućena poruka da na nivou BiH glasaju za listu SNSD-a, kao i za kandidate te stranke za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović i Milorada Dodika.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

goran.bl

Fuj,koje si ti govno Stevandicu.

CitalacSaZapada

Koliko mi je ovaj covjek odvratan to je nemoguce. Jos kad sam prije xy godina isao na ORL gdje doticni i radi, tj ne radi, prolazio je kraj punog hodnika pacijenata bez da ikog primi. Ima "birokratska posla"... Fuj od covjeka...

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije