BiH

Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru

Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru
Foto: Srna | Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru

PRIJEDOR - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić izjavila je večeras da za nju i za predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina nema mjesta u istom odboru.

"Milan Tubin i još nekoliko kandidata na listi za odbornike su radili posljednjih dana protiv naše zajedničke priče i protiv mene", rekla je Dragojević Stojić na konferenciji za medije održanoj na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru budući da joj je onemogućen pristup stranačkim prostorijama.

Ona je rekla da je nisu pogodile izjave kolega iz drugih gradova, pa čak i nekih članova Predsjedništva SDS-a, koji su, kako kaže, "prodali vjeru za večeru", a da ju je pogodio odnos Gradskog odbora SDS Prijedor s kojim je godinama i mjesecima gradila zajedničku priču i uradila sve za njih.

"Oni su radili za interes druge stranke, naših političkih protivnika - DNS-a. Da biste se ponašali opoziciono, mora da prođe neko vrijeme, a ne nekoliko dana prije izbora. Ja sam oduševljena ljudima u opoziciji koji su me podržali i njima hvala i s njima ću sigurno da nastavim ovaj put", poručila je ona.

Ona je naglasila da ima podršku predsjednika stranke Mirka Šarovića.

"Nisam protiv dogovora, ali je nemoguće bilo da se kandidat najveće opozicione stranke povuče. Ja sam SDS, ponosna sam na to. Za mene nikakva druga opcija ne postoji. Čuvam obraz i ime, a kako ćemo se dalje dogovoriti, ta je odluka na Predsjedništvu, nije na meni lično", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije