BiH

SzP: Podjednako voditi računa o svim zajednicama

SzP: Podjednako voditi računa o svim zajednicama
Foto: Srna | SzP: Podjednako voditi računa o svim zajednicama

ČAJNIČE - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica istakao je u Čajniču da lokalne zajednice u Srpskoj mogu živjeti od sopstvenih resursa i naglasio da buduća vlada treba da vodi računa podjednako o svim zajednicama.

Govedarica je rekao da stanovnici Čajniča, koje je nekada bilo gigant u drvopreradi, ne mogu živjeti tako što će se masovno zapošljavati u šumariju, već treba da se zapošljavaju u preduzeća koja se bave finalnom proizvodnjom drveta, saopšteno je iz SzP-a. 

"Potreban je zakon o preradi drveta koji će omogućiti da otvorimo 10.000 radnih mjesta - od Han Pijeska do Trebinja. To je ono što će zadržati mlade u Republici Srpskoj", istakao je Govedarica. 

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da će 7. oktobra pobijediti Srpska, a već 8. oktobra biće nastavljena borba protiv stvarnih neprijatelja - nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije. 

"Taj dan zajedno biramo budućnost, mir i sigurnost, biramo one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod", naglasio je Ivanić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije