BiH

SzP otkazuje skup zakazan za 5. oktobar u Banjaluci

SzP otkazuje skup zakazan za 5. oktobar u Banjaluci
Foto: Jelena Đurđević / Ilustracija | SzP otkazuje skup zakazan za 5. oktobar u Banjaluci

PRIJEDOR - Kandidat Saveza za Pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je u Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

On je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan i da će više o tome biti riječi na konferenciji za novinare ove koalicije. 

Govedarica je uoči predizbornog skupa SzP-a u Prijedoru rekao novinarima da je siguran da će izbori u nedjelju, 7. oktobra, biti mirni i dostojanstveni. 

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je kampanja ove koalicije protekla sa mnogo optimizma i energije i da narod hoće promjene. 

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da da će ova koalicija od 8. oktobra krenuti sa velikom obnovom Republike Srpske - i ekonomskom i demokratskom. 

Na tribini su govorili i predsjednik NDP-a Dragan Čavić i član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, te kandidati stranaka koje čine SzP za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije