Sastanak Trampa i Kima u Singapuru

Tramp: Da je Obama bio na samitu, proglasili bi ga za heroja

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je napao medije, tvrdeći da bi ljepše izvještavali sa njegovog samita sa Sjevernom Korejom, da je tamo bio Barak Obama.

Kim Džong Unu se sprema novi istorijski sastanak

TOKIO - Japanske vlasti pripremaju sastanak između premijera Šinza Abea i lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una, pišu japanski mediji.

Svjetski mediji o susretu u Singapuru: Značajna pobjeda Kim Džong Una

SINGAPUR - Prvi susret jednog američkog predsjednika Donalda Trampa s vođom Sjeverne Koreje Kim Džong Unom je istorijski događaj koji bi mogao da bude prekretnica u međunarodnim odnosima, ali tek naredni mjeseci i godine će pokazati da li će Donald Tramp uspjeti u svojoj namjeri da denuklearizuje Korejsko poluostrvo, pišu svjetski mediji.

Tramp u Pjongjangu, Kim u Vašingtonu

Poslije istorijskog samita u Singapuru, Donald Tramp je pozvao Kima Džonga Una da posjeti SAD, dok je sjevernokorejski lider uputio poziv američkom predsjedniku da posjeti Pjongjang.

Kim: Tramp me je razumio

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un saopštio je da je "hitno" neophodno da Sjeverna Koreja i SAD prekinu sa "iritirajućim i neprijateljskim vojnim akcijama jedno protiv drugog", tokom razgovora sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom, saopštila je nacionalna novinska agencija Sjeverne Koreje KCNA.

Kako bi Tramp i Kim izgledali da zamijene frizure

Kao da susret Donalda Trampa i Kim Džong-una u Singapuru nije bio dovoljno zanimljiv, korisnici Twittera odlučili su se dodatno našaliti.

Tramp otišao ranije: Nismo mogli ništa više da učinimo

SINGAPUR - Predsjednik SAD Donald Tramp napustio je Singapur dan ranije nego što je prvobitno planirano i pred polijetanje aviona "Er fors uan" kazao da nije želio da ostaje još jednu noć kada je postigao sve što je isplanirao na današnjem istorijskom samitu sa sjevernokorejskim vođom Kim Džong Unom.

Reakcije iz svijeta na sastanak Trampa i Kima: "Đavo je u detaljima"

MOSKVA -.Stižu i reakcije iz svijeta na istorijski samit u Singapuru gdje su razgovarali američki predsjednik i sjevernokorejski lider.

Iran upozorava Kima da bi Tramp mogao da poništi sporazum

TEHERAN - Portparol iranske vlade Mohamad Bager Nobaht upozorio je danas sjevernokorejskog lidera Kima Džong Una da bi predsjednik SAD Donald Tramp mogao da poništi bilo kakav nuklearni sporazum sa Pjongjangom.

Tramp: Kraj "ratnih igara", jednog dana povući ću vojnike

SINGAPUR - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas, po okončanju istorijskog samita u Singapuru, da će SAD okončati "ratne igre".

Zašto je Kim tokom posjete Singapuru imao pokretni toalet?

SINGAPUR - Sjevernokorejski službenici osigurali su sve aspekte i područja oko svog lidera Kima Džong Una u Singapuru. Kim se vozio u limuzini koja je otporna na metke i okružena tjelohraniteljima.

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu

SINGAPUR - "CNN" je nedugo nakon početka istorijskog samita na kojem su se sastali Donald Tramp i Kim Džong Un uradio videointervju s bivšim košarkašem Denisom Rodmanom koji se nalazi u Singapuru.

Tramp: Proces denuklearizacije počinje veoma brzo

SINGAPUR - Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da proces denuklearizacije Sjeverne Koreje počinje "vrlo, vrlo brzo".

Analiza govora tijela: Tramp i Kim bili nervozni

SINGAPUR - U prvim trenucima susreta na početku samita u Singapuru, američki predsjednik Donald Tramp i sjevernokorejski lider Kim Džong-un pokušali su da se predstave kao dominantni, ali su pokazali anksioznost, piše Rojters u analizi govora tijela dvojice lidera.

Tramp i Kim potpisali "opširnu" deklaraciju: Svijet će vidjeti veliku promjenu

SINGAPUR - Predsjednici Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp i Sjeverne Koreje, Kim Džong Un, nakon radnog ručka na istorijskom sastanku, potpisali su deklaraciju koju je Tramp nazvao "opširnom".