Svijet

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu
Foto: Screenshot | Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu

SINGAPUR - "CNN" je nedugo nakon početka istorijskog samita na kojem su se sastali Donald Tramp i Kim Džong Un uradio videointervju s bivšim košarkašem Denisom Rodmanom koji se nalazi u Singapuru.

Nekadašnja NBA zvijezda je nekoliko puta posjetio Sjevernu Koreju i družio se s Kimom, a u jednom trenutku se tokom intervjua rasplakao.

"Ovo je divno, divno, divno. Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreje imao sam toliko prijetnji smrću, nisam se smio vratiti, ali oduvijek sam vjerovao u tu zemlju. Držao sam glavu uspravno jer sam znao da će se stvari promijeniti i bio sam jedini. Danas je odličan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, za svakoga. I ja sam tu da to vidim, presretan sam", kazao je Rodman.

Dodao je da Kim Džong Un želi da unaprijedi svoju zemlju, a da će Donald Tramp napraviti dobar posao. 

Na glavi je nosio crvenu kapu na kojoj je bio slogan kampanje Donalda Trumpa "Učiniti Ameriku opet velikom".

Takođe, Rodman je naveo kako je Kim Džong Un veliko dijete, ali da nije nimalo glup. Poručio je kako se nada da će Tramp shvatiti da ljudi u Sjevernoj Koreji imaju srce, dušu, harizmu i da vole jedni druge.

"Mislim da ta zemlja obično čuje ljude koji uvijek lažu, varaju i nisu pouzdani. Mislim da ako predsjednik Tramp dođe s velikim srcem i to primijeti i Kim Džong Un onda neće biti bitni ni ratovi, mržnja i sve ono što se desilo u prošlosti", ispričao je Denis Rodman.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije