Svijet

Pratite nas na Google news

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu

Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu
Foto: Screenshot | Rodman se rasplakao tokom razgovora o Kimu i Trampu
N.N.

SINGAPUR - "CNN" je nedugo nakon početka istorijskog samita na kojem su se sastali Donald Tramp i Kim Džong Un uradio videointervju s bivšim košarkašem Denisom Rodmanom koji se nalazi u Singapuru.

Nekadašnja NBA zvijezda je nekoliko puta posjetio Sjevernu Koreju i družio se s Kimom, a u jednom trenutku se tokom intervjua rasplakao.

"Ovo je divno, divno, divno. Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreje imao sam toliko prijetnji smrću, nisam se smio vratiti, ali oduvijek sam vjerovao u tu zemlju. Držao sam glavu uspravno jer sam znao da će se stvari promijeniti i bio sam jedini. Danas je odličan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, za svakoga. I ja sam tu da to vidim, presretan sam", kazao je Rodman.

Dodao je da Kim Džong Un želi da unaprijedi svoju zemlju, a da će Donald Tramp napraviti dobar posao. 

Na glavi je nosio crvenu kapu na kojoj je bio slogan kampanje Donalda Trumpa "Učiniti Ameriku opet velikom".

Takođe, Rodman je naveo kako je Kim Džong Un veliko dijete, ali da nije nimalo glup. Poručio je kako se nada da će Tramp shvatiti da ljudi u Sjevernoj Koreji imaju srce, dušu, harizmu i da vole jedni druge.

"Mislim da ta zemlja obično čuje ljude koji uvijek lažu, varaju i nisu pouzdani. Mislim da ako predsjednik Tramp dođe s velikim srcem i to primijeti i Kim Džong Un onda neće biti bitni ni ratovi, mržnja i sve ono što se desilo u prošlosti", ispričao je Denis Rodman.

(Klix.ba)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije