BiH

Stanivuković: Ne osjećam se sigurno, zaštitite me

Stanivuković: Ne osjećam se sigurno, zaštitite me
Foto: Velibor Tripić | Stanivuković : Ne osjećam se sigurno, zaštitite me

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS, nakon današnjeg incidenta u Čelincu, održao je konferenciju za novinare na kojoj su prisustvovali i Mladen Ivanić, počasni član PDP-a i Borislav Borenović, predsjednik PDP.

"Prvi put se osjećam ugroženim, nikoga nisam uvrijedio, imam pravo da budem tu kao i svaki drugi građanin", izjavio je Stanivuković.

"Vi znate da se moj rad bazira na performansima i ukazujem na nepravilnosti društva. Najavio sam da ću doći na presijecanje vrpce i udarim kamen temeljac jer je to i moj novac. Pažljivo sam slušao govor i čekao da se govor završi da i ja postavim kamen i presiječem vrpcu, a uz mene su bila dva prijatelja koji su uhapšeni, objasnio je Stanivuković.

"Predsjednik mi je prišao, povio glavu i rekao pogrešne riječi, vidio telefon, udario u telefon i po ramenu. Onda su me počeli vrijeđati u obezbjeđenju i njegov šef obezbjeđenja mi je opsovao majku", riječi su kojima je Stanivuković opisao današnji incident.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije