Gradovi

SDS Semberija u Kojčinovcu, razgovarano o potrebama

SDS Semberija u Kojčinovcu, razgovarano o potrebama
Foto: N.N. | SDS Semberija u Kojčinovcu, razgovarano o potrebama

BIJELJINA - Poštujući nove mjere i preporuke Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi s virusom korona, predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić i njegovi saradnici posjetili su domaćinstvo Save Simeunovića u Kojčinovcu, gdje su sa nekoliko mještana razgovarali o realizovanim infrustrukturnim projektima i potrebama za naredni period.

"Prethodnih godina smo u Kojčinovcu, zajedno sa mještanima, uradili mnogo kada je riječ o infrastrukturi" izgrađeni su putevi, škola, rasvjeta, rekonstruisan dio nasipa na Drini, ali ovdje smo danas da kažemo da nećemo stati, nego da ćemo nastaviti s još važnijim projektima za budućnost Semberije. Izgradićemo auto-put, multifunkcionalnu sportsku salu, novu autobusku stanicu, vatrogasni dom, i još mnogo toga kako bi Bijeljina i Semberija postali centar ove regije", istakao je Mićić.

Mještani Kojčinovca iskazali su potrebu za asfaltiranjem dvije dionice puta koje od sela vode ka mjesnoj zajednici Amajlije i popravkom i postavljanjem nekoliko stubova javne rasvjete, nakon čega su pohvalili dugogodišnju saradnju s Gradskom upravom na čijem je čelu Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije