Atletika

Snažna poruka Ivane Španović nakon neuspjeha na Olimpijskim igrama

Snažna poruka Ivane Španović nakon neuspjeha na Olimpijskim igrama
Foto: Tanjug/AP | Snažna poruka Ivane Španović nakon neuspjeha na Olimpijskim igrama

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka u istoriji, javila se dva dana poslije završenog finala u skoku u dalj, kada je zauzela četvrto mjesto.

Ona tada nije mnogo pričala, ali sada je na svom instagramu objavila dirljivu priču, prenosi "Telegraf.rs".

"Ova Olimpijka je 31-godišnja devojčica koja 24 godine rada posvetila snu i 7 sekundi skoka vere. Pa, pretpostavljam da... Možda se ne radi o srećnom kraju, možda se radi o priči. Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će, te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod, upravo game changer situacije", napisala je Ivana i dodala:

"Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravas svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička - proći će. Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato- show must go on".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije