Ostali sportovi

Vučić: Najuspešnije Olimpijske igre za Srbiju

Vučić: Najuspešnije Olimpijske igre za Srbiju
Foto: N.N. | Vučić: Najuspešnije Olimpijske igre za Srbiju

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija ove godine imala najuspešnije olimpijske igre.

"Uz čestitke našim fanatstičnim sportistima - zlatnim vaterpolistima, Milici, Jovani, uz čestitke našim bronzanim odbojkašicama, svima koji su nam doneli medalje, ali uz čestitke i onima koji nisu doneli medalje a svim srcem su se borili za našu Srbiju, hoću da kažem da su nam ovo najuspešnije olimpijske igre i najveći uspeh sportski svih vremena koji je Srbija ostvarila", istakao je predsjednik u video poruci objavljenoj na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

"Ali da se ne bih kitio njihovim perjem i njihovim uspesima, naš posao je bio samo da im obezbedimo dobre uslove, da obezbedimo pristojne nagrade", dodao je Vučić.

Naveo je da želi da ukaže na nešto što je mnogo važno i zbog čega će biti još ulaganja u sport u budućnosti i istakao da u prvih sedam mjeseci ove godine Srbija ima priliv stranih direktnih investicija od dve milijarde i 72 miliona evra, a da je prošle godine u isto vrijeme priliv bio milijardu i 549 miliona.

"To je 30 odsto više, to je dobar znak, dobar signal, srpska ekonomija napreduje i Srbija ide napred. Biće još ulaganja u sport. Živela Srbija!", istakao je predsjednik Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije